Workshop Linda Modderman Haken Rijssen Wolhuis
Overig

Workshop Bij Wolhuis in Rijssen

Leuk nieuws! Op zaterdag 28 september mag ik een workshop geven bij het Wolhuis in Rijssen! Even geleden vroeg Ria, (eigenaresse van het Wolhuis) mij of ik een workshop zou willen verzorgen deze herfst. Dat vond ik erg leuk en ik zei dan ook vrijwel direct ja! Speciaal voor het Wolhuis en voor deze workshop heb ik een vest ontworpen.
Ik besloot dat het een beetje een klassiek en stijlvol vest moest worden, draagbaar en goed te combineren met zowel een goede jeans als een mooie rok. Voor dit vest koos ik een garen waar ik al heel lang eens mee wilde werken namelijk Rowan Felted Tweed. Het garen past qua stijl perfect bij dit vest. Rowan Felted Tweed is er in heel veel mooie kleuren deze herfst, zo kun je je eigen favoriete combinatie maken. Je kunt dit vest natuurlijk ook haken van een ander mooi garen. Voor aanvang van de workshop kun je garen uitzoeken in de winkel, Ria en ik helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.
Lijkt het je leuk om deze workshop te volgen? klik dan hier voor meer info of om je aan te melden.
Misschien zien we elkaar dan op 28 september en kunnen we samen een begin gaan maken met dit leuke vest! Want zeg nou zelf, een vest zelf haken is toch veel leuker dan er een kopen?

Linda xxx

Workshop Linda Modderman Haken Rijssen Wolhuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top