Linda Modderman Haakpatroon Sandy Beach Sweater
Garenreviews Haakpatroon

Sandy Beach Sweater

Even geleden ontstond in mijn hoofd het idee voor deze trui. Een basic Top-Down trui (mijn favoriete techniek qua truien en vesten haken) met streepjes in de pas en met driekwart wijd uitlopende fladder mouwtjes. Ik koos voor kleuren die me doen denken aan het strand, de blauwe lucht, de zee en de mooie crème schelpjes waar ik zo van houd.
Toen ik opzoek ging naar een geschikt garen voor dit model kwam ik al vrij snel uit bij het nieuwe garen “Eucalyps”van Hoooked zpaghetti. Zoals jullie misschien al wel weten vind ik het erg leuk om garens uit te proberen en het perfecte garen te vinden dat past bij mijn ontwerpen en projecten. Ik had het nieuwe garen van Hoooked inmiddels een aantal keren voorbij zien komen en al snel bedacht ik dat dit misschien wel eens het juiste garen zou kunnen zijn voor mijn trui! Eucalyps is een zijdezacht, 100% plantaardig en duurzaam garen gemaakt van eucalyptus en heeft een hele mooie glans. Het garen is goed absorberend en daardoor zeer geschikt voor het haken van kleding. De bollen van 100g hebben een looplengte van 165m en zijn er in 14 prachtige kleuren. Het garen werkt echt heerlijk! En weet je…..met de code LINDA krijg je nu 10% korting op dit mooie Eucalyps garen bij Studiobelovely! Hoe leuk is dat! De verzendkosten zijn gratis of je kunt het garen ophalen in de winkel van Nathaly in Hellevoetsluis.
De Sandy Beach Sweater is echt een fijn zomertruitje geworden die goed te combineren is met een lichte jeans maar ook fantastisch zal staan op een rok of een kort spijkerbroekje. Dit truitje is heerlijk om te dragen tijdens een (strand) wandeling, voor als de zomer avonden iets koeler zijn.
Ik kan niet anders zeggen dat ik heel erg blij ben met het resultaat van deze trui. Het is precies geworden zoals ik in mijn hoofd had.
Lijkt het jou ook leuk om dit zomerse truitje te maken? Het haakpatroon van de Sandy Beach Sweater staat nu online in mijn webwinkel! Heb je vragen over het patroon stel ze dan gerust via het contactformulier op mijn website.

Linda xxx

Linda Modderman Haakpatroon Sandy Beach Sweater

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top