Summer Lace Lantern Gratis Haakpatroon - Linda Modderman Design
Haakpatroon

Summer Lace Lantern

We zijn inmiddels alweer een week terug van een heerlijke vakantie aan de zuidkust van Engeland. Wat hebben we veel gedaan en gezien maar vooral ook wat hebben we genoten met elkaar. De eerste week verbleven we in een supergaaf strandhuisje waarbij we bij wijze van spreken het strand zo op konden rollen. Hoe fijn is het om in slaap te vallen en weer wakker te worden met het ruisen van de zee op de achtergrond? Nou ik kan je zeggen….heeeeel fijn! De tweede week zaten we in een huisje dat midden in New Forest lag. Veel bos, heide en heuvels maar toch ook op loopafstand van het strand. Echt een prachtige plek! Eenmaal thuis in ons eigen kleine huisje is het ook weer fijn (op de was na dan) Mijn eigen spulletjes weer om me heen, de tuin, de kids die weer afspreken met vriendjes en vriendinnen, logeerpartijtjes….heel gezellig allemaal. En we boffen natuurlijk nog met het heerlijke weer! Nog een week en dan is ook hier alles weer naar school, terug naar het ritme en de regelmaat, eigenlijk doen we het daar allemaal het beste op geloof ik.

Zelf mag ik deze week weer beginnen en afgelopen week ben ik gestart met wat nieuwe projecten op creatief gebied. Er zit zoveel gaafs aan te komen! Ik kan niet wachten om alles met jullie te delen.
In de vakantie heb ik weinig gehaakt. Ik nam bewust geen grote projecten mee maar ik had toch wel een paar bolletjes katoen in de tas gestopt. In de laatste week heb ik vooral s’avonds af en toe fijn zitten haken. Ik wilde een leuk maar niet te ingewikkeld project haken, eentje waarbij je ook gewoon lekker kunt blijven Netflixen bijvoorbeeld!
En omdat de Summer Lace Top zo leuk is om te haken, jullie zo enthousiast waren over dit patroon en ik zoveel mooie tops voorbij heb zien komen bedacht ik dat ik dit patroon wel zou kunnen vertalen naar een gehaakte lantaarn! Eentje die je gezellig op kan hangen in de tuin, onder de veranda, in de keuken, de kinderkamer of waar dan ook…..ideeën genoeg!
En ja…..lantaarns en lampionnen zijn misschien al heel vaak gehaakt en er zijn zeker al patronen van……maar nog niet een die bedacht is door mij! Bij deze dus, speciaal voor jullie staat vanaf nu het haakpatroon van de Summer Lace Lantern in mijn webwinkel. En weet je wat het leukste is? Het haakpatroon is gewoon gratis te downloaden! Je kunt dus meteen lekker aan de slag! Alvast heel veel plezier met het haken van de lantaarn en natuurlijk hoop ik wat leuke exemplaren voorbij te zien komen op social media!
Geniet allemaal nog even lekker van de zomer!

Linda xxx

Summer Lace Lantern Gratis Haakpatroon - Linda Modderman Design

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top