Romantic Bolero Kerst Haakpatroon Feestdagen Linda Modderman Design
Overig

Romantic Bolero voor de feestdagen

Al even liep ik met het idee rond om het patroon van mijn Romantic Bolero nogmaals te gebruiken voor een wat meer feestelijke versie. In mijn hoofd zag ik een mooi glinsterend en ietwat zacht, pluizig draadje voor me….. in oud roze, rood of misschien toch zwart?
Toen ik de Alpaca Silver bolletjes van Katia zag was ik op slag verliefd en wist ik dat dit het garen zou worden voor de feestelijke versie van de Romantic Bolero. Ik koos voor oud roze, mooi in combinatie met een zwarte broek of rok en een kleur die goed past bij deze bolero.
Het Alpaca Silver garen komt uit de Concept lijn van Katia. De mix van alpaca met polyamide en het subtiele zilveren draadje geeft dit garen een beetje een luxe uitstraling. In mijn ogen dus het perfecte wolletje voor dit project!
Lijkt het jou ook leuk om deze bolero te haken? Voor de “Christmas Edition” van de Romantic Bolero gebruik je gewoon het haakpatroon Romantic Bolero. De enige aanpassing is de haaknaald en het garen. De afmetingen van de bolero komen ondanks dat je met een iets grotere haaknaald werkt en een ander garen gebruikt zo goed als overeen.
In plaats van een soepel katoen en haaknaald 3.5 neem je nu haaknaald 4.0 en voor maat S/M 6 bolletjes Alpaca Silver en voor maat L/XL neem je 8 bolletjes.
De Romantic Bolero is lekker snel te haken…..een leuk project dus om je kerstoutfit helemaal compleet te maken.
Bij mij hangt het in ieder geval al in de kast om straks tijdens het kerstdiner te dragen!
Heb je vragen over het patroon of over het garen dat ik heb gebruikt? Stuur me gerust een berichtje, ik probeer dan zo snel mogelijk antwoord te geven op je vraag.
Ik ga nog even verder met het uitwerken van twee nieuwe patronen die deze week online gaan.
Er komt weer een gratis patroon aan, dit keer van een heerlijke warme winter wrap en het patroon van mijn “Hazel Cardigan” is ook bijna klaar!
Voor nu wens ik jullie een mooie week en tot snel!
Linda xxx

Romantic Bolero Kerst Haakpatroon Feestdagen Linda Modderman Design

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top