Linda Modderman - Haken met Liefde Haakboek
Haakboek

Mijn eerste haakboek: Haken met Liefde

Trots en blij kan ik vandaag eindelijk met jullie delen dat in oktober mijn boek “Haken met Liefde” uitkomt! Een haakboek met meer dan 25 patronen van kleding en accessoires voor jong en oud.

Zelf kan ik soms nog steeds niet geloven dat het echt gaat gebeuren. Het is voor mij toch wel een droom die uitkomt. Het is zo bijzonder en zo gaaf dat ik deze kans krijg, maar tegelijkertijd ook zo spannend!
Dat is dan ook meteen de reden dat het hier wat stil was. Ik ben de afgelopen maanden alleen maar voor het boek aan het haken en schrijven geweest en nog steeds! Er moet absoluut nog heel veel gebeuren maar het wordt supergaaf en ik kan niet wachten om het straks echt helemaal af te zien. Nog even een paar maanden geduld dus. Voorlopig haak ik gewoon lekker door.

– – –

Today I am proud and happy to share with you that my book “Crochet with Love” will be released in October! A crochet book with over 25 patterns of clothing and accessories for kids and adults.

Sometimes I still can’t believe it is really going to happen. For me it is a dream come true. It is so special and so cool that I get this opportunity, but at the same time so exciting!
That is also the reason that it was quiet here. I’ve been crocheting and writing for the book for the past few months and still! There is definitely still a lot to do, but it will be super cool and I can’t wait for it to finish. So just a few more months of patience. In the meantime I just continue crocheting.

Linda Modderman - Haken met Liefde Haakboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top