Linda Modderman Design HaakSTER van Nederland Haken Chrochet Haakpatronen Haakpatroon
Overig

Welkom op mijn Blog!

Eindelijk is het dan zo ver…..Mijn eigen website! Ik kan jullie melden dat ik echt mega trots ben. Dit wilde ik al zooooo lang! Een website met webwinkel waar ik op een fijne en gemakkelijke manier mijn patronen kan gaan aanbieden. Sinds ik vorig jaar met de wedstrijd de Haakster van Nederland heb meegedaan, die georganiseerd werd door Wolplein en ik mijzelf in december 2018 winnares van deze wedstrijd mocht noemen is er veel gebeurd!

Er zijn deuren voor me geopend en er is zo ontzettend veel leuks op mijn pad gekomen! Ik ben met een garenmerk gaan samenwerken waar ik jullie binnenkort meer over ga vertellen. Ik mocht patronen ontwerpen en maken voor diverse winkels, ik ben gevraagd om komend najaar een workshop te gaan geven en ik sta deze maand met het patroon van een zomertop in het mooie tijdschrift Handwerken Zonder Grenzen. Voor mij is dat ongeveer een droom die uitkomt. Ik had vorig jaar niet durven denken dat ik nu al zo lekker aan de slag zou zijn met mijn hobby. Het is ook iets dat ik al heel lang graag wilde, iets meer doen met mijn hobby. Het is ook de bedoeling dat ik hier weer blogs ga schrijven. Iets dat ik al eerder deed en nu weer kan oppakken!

Ik vind het erg leuk om met verschillende merken en garens te werken en ik wil hier dan ook graag over gaan schrijven om zo mijn bevindingen en ervaringen daarover met jullie te gaan delen. Ik hoop jullie hier op deze plek vooral veel leuke nieuwe ontwerpen te kunnen laten zien, maar ook af en toe een tutorial of een gratis patroon met jullie te delen en vooral jullie te interesseren en te inspireren!

Linda xxx

Linda Modderman Design HaakSTER van Nederland Haken Chrochet Haakpatronen Haakpatroon

6 thoughts on “Welkom op mijn Blog!

  1. Gefeliciteerd met de lancering van deze prachtige website! Heel leuk om te lezen hoe deze droom voor je in vervulling gaat.
    Veel liefs Paula (@deveggiekoe)

  2. Geweldig Linda! Sinds Haakster 2018 volg ik je! Wat een prachtige creaties ontwerp je!
    Ook je garen keuze is heel erg mooi!
    Ik zal zeker patronen van je gaan kopen!
    Fijn om nu ook een plek te hebben waar prachtige Nederlandse patronen staan voor kleding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top