Warme Winter Wrap Linda Modderman Design Gratis Haakpatroon
Overig

Warme Winter Wrap

Lieve allemaal,
Hoe fijn is het om nu het toch echt wat kouder wordt jezelf te omhullen met zachte, warme, fluffy haaksels die er ook nog eens stijlvol en mooi uitzien.
Graag deel ik dan ook met jullie het gratis haakpatroon van mijn Warme Winter Wrap! Het is met recht een “Wrap” geworden, een rechthoekige omslagdoek waar je jezelf letterlijk mee kunt inpakken….
Je gebruikt deze Wrap als sjaal, als omslagdoek of misschien wel als klein dekentje om over je benen te leggen als je s’avonds op de bank zit met een lekker kopje thee.
Ik haakte de Wrap met Wool Addicts Faith van Lang Yarns. Dit is een heerlijk zacht, warm en volumineus garen dat bestaat uit 77% scheerwol (merino fine) en 33% poyamide. Dit garen is er in heel veel mooie kleurtjes dus je kunt zelf vast een gave combinatie bedenken. En ik kan je zeggen, het voelt echt zoooo zacht aan!
Het garen haakt lekker weg en met haaknaald 6.5 is deze Wrap ook nog eens vrij snel te haken. Het haakpatroon bestaat uit 6 toeren die telkens herhaald worden. Ter verduidelijking van het patroon maakte ik er ook een filmpje van die je kunt bekijken op mijn Youtube kanaal.
Ik hoop dat jullie met net zoveel plezier deze Wrap zullen haken als dat ik dat heb gedaan. Natuurlijk zou ik het leuk vinden dat als jullie de Wrap haken en het plaatsen op Social Media je de Hashtags  #warmewinterwrap en #lindamoddermandesign gebruiken. Zo kan ik gemakkelijk zien welke mooie kleurencombinaties jullie gebruiken voor dit leuke winterse project!
Tot de volgende keer.

Liefs, Linda xxx

Warme Winter Wrap Linda Modderman Design Gratis Haakpatroon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top