Princess Garden Sweater Haakpatroon - © Linda Modderman Design
Overig

Princess Garden Sweater

Afgelopen oktober maakte ik samen met mijn zus een vijfdaagse stedentrip naar Edinburgh. Zoals jullie misschien wel weten reis ik graag naar het Noorden van Europa. Scandinavië, Ierland maar vooral ook gaan we graag naar Engeland. Het is de sfeer, de mensen, het prachtige vaak ongerepte landschap, de waanzinnig mooie kustlijn, de geschiedenis, de pittoreske dorpjes waar het lijkt alsof de tijd stil heeft gestaan……en zo kan ik nog even doorgaan. In Schotland was ik nog niet geweest en Edinburgh stond om te beginnen hoog op mijn lijstje.
Wat hebben we genoten! Wat een mooie en bijzondere stad. Een stad met een rijke geschiedenis, prachtige oude gebouwen maar ook bruisend en modern. De vele gezellige pubs en eetgelegenheden, de prachtige winkels maar vooral het oude gedeelte van de stad met het kasteel dat je waar je ook bent altijd kunt zien omdat het op een rots is gebouwd. Echt fantastisch!

Voor mij is zo’n reis ook altijd erg inspirerend en al wandelend door Princess Garden, een van de vele parken die Edinburgh rijk is ontstond mijn idee voor deze sweater. Het gevoel, de kleurenpracht, de sfeer…..Het moest een comfortabele sweater worden met een stoere uitstraling maar ook lekker warm en wollig. Een die je aantrekt tijdens een frisse wandeling en mij persoonlijk terug doet denken aan de prachtige kleuren van Princess Garden in de herfst.
Ik haakte de sweater met Malou Light van Lang Yarns. Een heel zacht en ietwat pluizig garen dat precies de uitstraling heeft die ik in mijn hoofd had voor deze sweater. Ik besloot uiteindelijk om de pas nog wat op te vrolijken met zachte pluizige bloemen alsof ze erop zijn gestrooid. Lijkt het je leuk deze comfortabele, warme basis sweater ook te haken?
Het haakpatroon van de sweater vind je nu in mijn webwinkel.

Linda xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top